Web Analytics Made Easy - Statcounter

اطلاعیه تمدید ثبت‌نام مجدد (مرحله دوم) پذیرش دوره‌های مهندسی فناوری و کارشناسی حرفه‌ای ناپیوسته نظام آموزش مهارتی دانشگاه جامع علمی-کاربردی مهر ماه سال ۱۴۰۱ صادر شد.

 به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، پیرو اطلاعیه مورخ 1401/05/31 بدینوسیله به اطلاع داوطلبان ثبت‌نام پذیرش در دوره‌های مهندسی فناوری و کارشناسی حرفه‌ای ناپیوسته نظام آموزش مهارتی دانشگاه جامع علمی-کاربردی مهر ماه سال 1401 می‌رساند، به منظور فراهم نمودن تسهیلات بیشتر برای آن دسته از داوطلبانی که تا این تاریخ (1401/06/04) برای ثبت‌نام اقدام ننموده‌اند، ترتیبی اتخاذ گردیده است که بتوانند تا روز سه­ شنبه مورخ 1401/06/08 نسبت به ثبت‌نام و یا ویرایش اطلاعات خود اقدام نمایند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

داوطلبان ضرورت دارد که در مهلت در نظر گرفته شده و پس از مطالعه دقیق دفترچه راهنمای پذیرش دوره مذکور و اصلاحات مندرج دراطلاعیه مورخ 1401/05/31 و فراهم نمودن مدارک و اطلاعات مورد نیاز، به درگاه اطلاع رسانی این سازمان مراجعه و نسبت به ثبت‌نام در این پذیرش اقدام نمایند.

ضمناً داوطلبانی که قبلاً ثبت نام خود را تکمیل و کدرهگیری دریافت کرده اند در صورت تمایل می‌توانند تا تاریخ فوق، نسبت به مشاهده و ویرایش اطلاعات ثبت نامی خود اقدام نمایند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه جامع علمی کاربردی ثبت نام دانشگاه رشته های دانشگاهی ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۴۷۷۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه آزاد مصداق «جهش علمی با مشارکت مردم»

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، آیین تکریم و معارفه سرپرستان قدیم و جدید دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان با حضور داریوش جاوید معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد اسلامی، جمعی از مدیران و مسئولان ادارات و نهاد‌های استان لرستان، رؤسای واحد‌های دانشگاهی و اعضای هیئت علمی و کارکنان واحد خرم‌آباد برگزار و محمدرضا جابرانصاری به‌عنوان سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان معرفی و از تلاش‌های سیامک بهاروند قدردانی شد.

معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد اسلامی در این آیین با اشاره به شرایط دانشگاه در سال‌های گذشته و کاهش سالانه ۱۵۰ هزار نفری از دانشجویان و رسیدن تعداد دانشجویان به ۸۳۰ هزار نفر گفت: در کنار کاهش این امر افزایش مراکز آموزش عالی، کاهش هرم جمعیتی جوان، خروج تعداد زیادی از اعضای هیئت علمی، کارکنان و شیوع پاندمی کرونا در سطح جهان را شاهد بودیم که اقتصاد‌ بزرگ دنیا را تحت تأثیر قرار داد و این مسئله دانشگاه آزاد اسلامی را که ارگانی مبتنی بر بودجه دولتی نیست با مشکل مواجه کرد.

داریوش جاوید افزود: انتظار می‌رفت که با بحران کرونا دانشگاه آزاد اسلامی وارد یک چالش جدی شود؛ چنانکه اگر در دوران کرونا یک نیمسال در دانشگاه کلاس‌ها برگزار نمی‌شد و اقتصاد دانشگاه حرکت نمی‌کرد ادامه فعالیت به راحتی میسر نبود و در این شرایط با عنایت پروردگار و نگاه مدبّرانه دکتر طهرانچی و اعضای هیئت رئیسه، استادان و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی این تهدید‌ها به فرصت تبدیل شد و نخستین دانشگاهی بودیم که در کشور کلاس‌های مجازی را برگزار کردیم و در ادامه هم نخستین دانشگاهی بودیم که پس از پایان کرونا کلاس‌های حضوری را برگزار کردیم.

وی در ادامه توضیح داد: همه این اتفاقات مبارک در دانشگاه آزاد اسلامی محصول سند تحول و تعالی دانشگاه است که به جرئت می‌توان گفت قوی‌ترین سند تحول در کشور است.

معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد اسلامی تأکید کرد: در حال حاضر دانشگاه آزاد اسلامی با اجرای طرح پویش و برگزاری رویداد صدرا نخستین دانشگاه کشور است که با الگو گرفتن از رشته‌های پزشکی و پیراپزشکی تئوری را با عمل همراه می‌کند تا بتواند بین تئوری و عمل رابطه برقرار کند که نتیجه این کار تربیت نیروی آموزش‌دیده و مهارتی برای ورود به عرصه کار و صنعت است.

جاوید متذکر شد: امروز نگاه جامعه به دانشگاه آزاد اسلامی یک نگاه متفاوت است و جامعه به راحتی و با افتخار این دانشگاه را انتخاب می‌کند؛ به‌همین دلیل می‌توان دانشگاه آزاد را بهترین مثال برای تحقق شعار سال دانست، به این معنا در دانشگاه آزاد اسلامی که یک دانشگاه مردمی و برای مردم است جهش علمی با مشارکت مردم اتفاق افتاده است.

انجام مسئولیت در نظام جمهوری اسلامی تکلیف‌مدارانه است

مسئول نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان لرستان هم با اشاره به اینکه این تکریم و معارفه در آستانه دهه کرامت صورت می‌گیرد، تشریح کرد: تفاوتی که در نظام ارزشی الهیاتی و نظام توحیدی وجود دارد اینکه در این نظام هرکس که بار مسئولیتی را برعهده می‌گیرد انجام وظیفه را تکلیف و کار برای خدا می‌داند.

حجت‌الاسلام حبیب حاتمی افزود: رئیس دانشگاه رئیس است نه مسئول و تفاوت بین رئیس و مسئول در این است که رئیس دانشگاه باید مطالبه‌گر باشد؛ نه پاسخگو به زیرمجموعه، بلکه پاسخگوی به مافوقش باشد و تحقق اهداف دانشگاه را از زیر مجموعه‌اش مطالبه کند و این اتفاق زمانی خواهد افتاد که رئیس بتواند با ایجاد همدلی و همگرایی در مجموعه در بُعد اخلاقی به گونه‌ای عمل کند که همه او را بپذیرند و در ادامه نیز در بُعد اخلاق اداری نظم و انضباط داشته باشد که تحقق این مسئله زمانی اتفاق خواهد افتاد که این مدیر وام‌دار احدالناسی نباشد.

سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان هم گفت: از اعتماد رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و فرصتی که برای خدمت بنده مهیا شده، خدا را شاکرم.

جابرانصاری عنوان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی در پنجمین دهه عمر پربرکت خود به‌عنوان یکی از مولود‌های انقلاب اسلامی دستاورد‌های بزرگی را کسب کرده و در حال حاضر با رونمایی از سند تحول و تعالی توسط رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مسیر حرکت دانشگاه کاملاً تبیین شده و با تعریف محور‌ها، بسته‌های کاری و راهکنش‌ها یک چرخش جدی در حوزه‌های مختلف اتفاق افتاده، به گونه‌ای که آموزش به سمت آموزش‌های کاربردی و مفید حرکت کرده و پژوهش‌ها نیز هدفمند و درراستای حل مسائل جامعه است.

وی یادآور شد: دانشگاه باید در حوزه‌های تربیتی و فرهنگی دانشگاه نقش اساسی خود را در جامعه به درستی ایفا کند؛ چراکه یکی از مواردی که در چهار دهه اخیر در دانشگاه‌ها مورد غفلت قرار گرفته، موضوع نقش تعلیم و تربیت به لحاظ اجتماعی است.

سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان خاطرنشان کرد: دوره تمرکز بر اقتصاد بر مبنای شهریه سپری شده و نیاز است که یک تغییر اساسی در منابع درآمدی دانشگاه اتفاق بیفتد و دانشگاه دنبال درآمد‌های پایدار غیرشهریه‌ای باشد تا بتواند کیفیت خود را حفظ کند، چراکه اگر درآمد‌ها را صرفاً براساس شهریه تعریف کنیم فقط باید دلخوش به افزایش تعداد دانشجویان باشیم.

سیامک بهاروند رئیس پیشین دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان هم با ارائه گزارشی از اقدامات صورت گرفته در سال‌های اخیر ابراز امیدواری کرد که این روند همکاری برای رسیدن به اهداف تعریف شده دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان با مدیریت جدید بیش از پیش ادامه داشته باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ایجاد اشتغال پایدار در گرو فراگیری آموزش های مهارتی است
  • ۱۱۷ نفر در ۲ دوره المپیاد علمی دانشجویی برگزیده شدند
  • دانشجویان نخبه‌ از سربازی معاف می‌شوند
  • شمار زیادی از دانشگاه‎های مرکزی محدودیت پذیرش دانشجو دارند
  • دانشگاه آزاد مصداق «جهش علمی با مشارکت مردم»
  • نقش ویژه مهندسی مکانیک سنگ را در توسعه کشور جدی بگیریم
  • اعلام نتایج فراخوان جذب مدرس حق التدریس دانشگاه علمی‌کاربردی
  • اعلام نتایج فراخوان جذب مدرس حق‌التدریس دانشگاه جامع علمی کاربردی
  • ارائه دروس مهارتی و اشتغال پذیری به دانشجویان از مهر ۱۴۰۳
  • ارائه بیش ۲۰ میلیون نفرساعت آموزش مهارتی در خوزستان