Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، محمد اسلامی در مراسم تکریم و معارفه رییس سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور در ساختمان دادمان، با اعلام اینکه روند استقرار شورای هشتم و رییس سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور روند مناسبی داشت، گفت: هفت معیار باید ملاک عمل سازمان های نظام مهندسی ساختمان باشد که شامل انسجام و هماهنگی در سازمان نظام مهندسی و پرهیز از اختلاف، ایجاد وحدت رویه، سلامت و شفافیت مالی و قاطعیت  در برخورد با فساد، نوآوری در عملکرد، تعهد سازمان و فردی، هماهنگی با مسئولان استانی و مردم داری و پرهیز از ایجاد نارضایتی در جامعه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
وزیر راه و شهرسازی در خصوص مسکن و اقدام ملی مسکن، با اعلام این مطلب که هم اکنون غربالگری مرحله اول ثبت نام به پایان رسیده است، گفت: ۴۲ درصد ثبت نام شدگان مرحله اول معادل ۱۰۰ هزار نفر واجد شرایط شناخته نشدند و در مقابل ۵۸ درصد ثبت نام شدگام معادل ۱۴۰ هزار نفر حائز شرایط شناخته شدند.
 
اسلامی ادامه داد: مقادیری زمین در شهرهای مختلف به متقاضیان واگذار می شود و با تشکیل مثلثی متشکل از مردم، سازمان های نظام مهندسی و وزارت راه و شهرسازی ساخت و سازهای این طرح اجرایی و عملیاتی می شود. انتظار است تا نهصت خانه سازی در کشور ادامه یابد.
 
عضو کابینه دولت دوازدهم همچنین اعلام کرد: تلاش می شود قبل از اتمام سال ۹۸ ثبت نام مرحله دوم طرح اقدام ملی مسکن انجام شود و متقاضیان بیشتری در این طرح وارد شوند.
 
وزیر راه و شهرسازی امضای تفاهم نامه با دیگر وزارتخانه‌ها همچون وزارت دفاع، وزارت آموزش و پرورش و وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی را اقدامات موثر وزارتخانه راه و شهرسازی در حوزه مسکن برشمرد و افزود: این حجم فراوان در ساخت واحدهای مسکونی فرصت‌های ساخت و ساز مسکن را به وجود می‌آورد و فرصت خوبی است تا سازمان‌های نظام مهندسی ساختمان خود را در خدمت این طرح، قرار دهند.
 
اسلامی تحرک در عملکرد سازمان‌های نظام مهندسی ساختمان کشور را راهکاری مناسب برای رضایت نسبی در جامعه عنوان کرد.
 
شفافیت مالی در نظامات  مهندسی موجب اعتمادسازی است

 
اسلامی همچنین خطاب به خرم رییس سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور، خواستار تشویق مهندسان عضو سازمان های نظام مهندسی ساختمان برای تحرک بخشیدن به بخش مسکن شد.
 
وی تصریح کرد: شفافیت مالی در نظامات مهندسی موجب اعتمادسازی بین جامعه خواهد شد و بنابراین انتظار است تا این مهم مورد توجه جدی قرار بگیرد.
 
وزیر راه و شهرسازی در ادامه در توضیح هفت معیار فعالیت سازمان های نظام مهندسی ساختمان کشور، گفت: عدم شفافیت مالی در سازمان های نظام مهندسی در گذشته لطمات جبران ناپذیری را به جامعه مهندسی کشور وارد کرد و در این دوره انتظار است تا هزینه ها و نحوه مدیریت منابع به شکل مداوم و برخط باشد و شفافیت مالی در نظام مهندسی ساختمان کشور ایجاد شود.
 
اسلامی ادامه داد: لذت انسجام و هماهنگی سازمان‌های نظام مهندسی را جامعه دریافت می‌کند و برون‌دادش نتایجی است که مردم در ساخت و سازهای حرفه‌ای شاهد آن خواهند بود.
 
برخورد جدی با سازمان‌هایی که خلاف دستورالعمل‌ها رفتار کنند
 
وی تصریح کرد: اثرات مثبت حضور و فعالیت سازمان های نظام مهندسی ساختمان کشور، به جان و مال مردم مربوط است و به همین دلیل انسجام و هماهنگی و ایجاد وحدت‌رویه در آن سازمان‌ها برای همه ما و مردم حائز اهمیت است.
 
وزیر راه و شهرسازی گفت: در خصوص ایجاد وحدت رویه در سازمان‌های نظام مهندسی ساختمان باید دستورالعمل‌ها و بخشنامه‌ها از سوی سازمان‌های نظام مهندسی ساختمان رعایت شود و حتما با سازمان‌هایی که خلاف رویه‌ها و دستورالعمل‌ها رفتار کنند برخورد جدی می شود.
 
عضو کابینه دولت دوازدهم نوآوری در عملکردها را از دیگر محورهایی برشمرد که اعضای سازمان‌های نظام مهندسی باید بر‌ آن همت گمارند و ادامه داد: مهندسان باید به دانش روز مجهز شوند تا بتوان در خصوص عدم اتلاف مصالح و مواد، انرژی و دیگر موارد در ساختمان‌ها همت گماشت.
 
وی تجهیز مهندسان به دانش روز و فناوری‌های نوین را گام برداشتن در جهت صنعتی سازی برشمرد و تصریح کرد: صنعتی سازی به معنای انبوه سازی نیست و به همین دلیل نیز باید با دانش روز و بهره وری از نوآوری به این مهم دست یافت.
 
اسلامی تاکید کرد: اجازه هرج و مرج در ساخت و ساز را نمی دهیم و تلاش می کنیم تا آیین نامه کنترل شهرسازی به زودی تدوین شود.
 
وی گفت: سازمان های نظام مهندسی ساختمان باید سازمان معیار رعایت مقررات ملی و کنترل ساختمان باشند و با ایجاد تعهد فردی و سازمانی امضافروشی برای همیشه از صنعت ساختمان حذف شود.
 
عضو کابینه دولت دوازدهم مهارت آموزی به جوانان را یکی از مهمترین کارهایی عنوان کرد که باید ملاک عمل قرار بگیرد و توضیح داد: برای آنکه مهندسان مسیر رشد را طی کنند باید به ورزیدگی برسند و در انجام اینکار قطعا آموزش های مستمر و هماهنگ چاره ساز است.
 
وی در پایان هماهنگی با استان‌ها و استانداران و ایجاد تعامل با آنها را از رویکردهایی برشمرد که باید ملاک عمل قرار بگیرد و گفت: انتظار است تا سازمان های نظام مهندسی ساختمان، نسبت به اقشار ضعیف جامعه توجه بیشتری نشان دهند و در بخش های محروم در خصوص ساخت مسکن خدمات حداقلی و رایگان را به این قشر ارایه دهند. 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: راه و شهرسازی ساخت و ساز مسکن هرج و مرج سازمان نظام مهندسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۶۷۶۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۰ درصد بیمه شدگان سلامت همدان رایگان زیر پوشش هستند

مدیرکل بیمه سلامت استان همدان، گفت: از یک میلیون و ۷۵ هزار جمعیتی که در استان عضو صندوق سلامت هستند بیش از ۸۵۰ هزار نفر، معادل ۸۰ درصد، بدون پرداخت حق بیمه تحت پوشش هستند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، فریبرز نیاستی صبح امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه از فعالیت صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب‌العلاج در استان خبر داد و اظهار داشت: این یکی از برنامه‌های خوب مجلس است که برای افزایش حمایت از بیماران خاص و صعب‌العلاج کشور با 5 هزار میلیارد تومان اعتبار در سال 1401 کلید خورد.

وی با تاکید بر اینکه اعتبار کشوری صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب‌العلاج در سال 1402، به 7 هزار میلیارد تومان رسید، تصریح کرد: این رقم بودجه برای سال 1403 به 9 هزار میلیارد رسیده و خوشبختانه تامین منابع مالی به خوبی انجام شده است.

مدیرکل بیمه سلامت استان همدان با اشاره به اینکه برای هر بیمار خاص و صعب‌العلاج تحت پوشش صندوق سالانه 50 میلیون تومان اعتبار در نظر گرفته شده است، گفت: بیماران بر اساس استادی که ارائه می‌دهند بر اساس قوانین، هزینه آن به بیماران پرداخت می‌شود.

نیاستی افزود: در صورتی که هزینه بیماران خیلی بالا باشد، مکاتباتی با دستگاه‌های بالا دستی انجام داده و 50‌ میلیون بعدی را هم تامین می‌کنیم.

وی از نشان دار شدن بیماران تحت پوشش برای دریافت خدمات صندوق خبر داد و گفت: در حال حاضر بیش از 49 هزار نفر از بیماران نشان‌دار شدند. نشان‌دار شدن یعنی بیمار در هر کجای کشور که وارد سیستم بهداشتی درمانی می‌شود از مزایا و قوانین حاکم بر تعرفه‌های بیماران صعب‌العلاج بهره‌مند می‌شوند.

مدیرکل بیمه سلامت استان همدان با بیان اینکه 107  گروه بیماری جزو صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب‌العلاج است، تصریح کرد: با پیگیری‌های چندین ماهه در رابطه با درمان بیماران سرطانی که نیاز به رادیوتراپی دارند، خدمات رادیوتراپی در مرکز خیریه مهدیه، برای بیماران تحت پوشش بیمه سلامت به صورت کاملا رایگان انجام می‌شود. اولین استانی هستیم که این خدمت را ارائه می‌دهیم.

نیاستی، عنوان کرد: هزینه 40 جلسه درمان رادیوتراپی برای بیماران مبتلا به سرطان معادل 340 میلیون تومان است که برای بیماران زیر پوشش صندوق سلامت کاملا رایگان است.

وی افزود: مرکز خیریه مهدیه هم 22 درصد‌از کل مبلغ را در هر بیمار تخفیف دادند که با این‌ کار، صندوق ما توانست بیماران زیادی را پوشش دهد.

مدیرکل بیمه سلامت استان همدان با اشاره به اینکه با بیماران بسیاری مواجه بودیم که برای تامین دارو و درمان خود مشکل داشتند، گفت؛ خوشبختانه توانستیم به این بیماران کمک کنیم و ارتباط مالی بین بیمار و موسسه و بیمار و پزشکان را قطع کنیم تا بیمار فقط درگیر بیماری خود باشد نه هزینه‌های آن.

نیاستی بیان کرد: ما شروع تفاهمنامه با رادیوتراپی مهدیه را شروع کردیم‌ که قدم اول را برای بیمه شدگان سلامت برداریم و با پیگیری‌ها بتوانیم برای تامین اجتماعی و مسلح هم خدماتی داشته باشیم.

وی با تاکید بر اینکه خط مشی بیمه سلامت، اجرای کامل پوشش جمعیتی بیمه همگانی است، عنوان کرد: از یک میلیون و 740 هزار نفر جمعیت استان یک‌میلیون و 75 هزار نفر تحت پوشش بیمه سلامت استان هستند.

مدیرکل بیمه سلامت استان همدان، خاطرنشان کرد: افرادی که تحت پوشش هیچ بیمه درمانی نیستند، می‌توانند همراه با مدارک هویتی به دفاتر پیشخوان طرف قرارداد و دفاتر بیمه سلامت شهرستان‌ها مراجعه کنند و ثبت نام شوند.

نیاستی با بیان اینکه حق بیمه برای  دهک یک تا 5 جامعه به صورت رایگان است، گفت: هزینه برای دهک 6 فقط 20 درصد، برای دهک 7، 30 درصد و برای دهک 8  هم 40 درصد و دهک 9 نیز 50 درصد و برای دهک دهم پرداخت 100 درصد هزینه است.

وی با اشاره اینکه 652 هزار و 500‌ نفر به صورت رایگان تحت پوشش صندوق روستاییان ما هستند، گفت: صندوق ایرانیان نیز 237 هزار نفر عضو تحت پوشش دارد که تا دهک 5 رایگان است. بیش از 68 هزار نفر هم‌تحت پوشش صندوق سایر اقشار هستند.

مدیرکل بیمه سلامت استان همدان بیان کرد: از یک میلیون و 75 هزار جمعیتی که در استان تحت پوشش سلامت هستند بیش از 850 هزار نفر بدون پرداخت حق بیمه تحت پوشش صندوق بیمه سلامت هستند و از نظر مزایا و تعهدات درمان یکسان هستند.

نیاستی از پرداخت بروز  مطالبات داروخانه ها، مراکز درمانی و آزمایشگاه‌های سطح استان خبر داد و عنوان کرد: بدهی داروخانه‌های بخش خصوصی را تا پایان اسفند تسویه کردیم و فروردین را هم این روزها تسویه می‌کنیم.

انتهای پیام/743/

دیگر خبرها

  • تکمیل طراحی پتروپالایشگاه شهید سلیمانی تا پایان ۱۴۰۳
  • ۱۱۷ نفر در ۲ دوره المپیاد علمی دانشجویی برگزیده شدند
  • دانشجویان نخبه‌ از سربازی معاف می‌شوند
  • خط لوله تبریز - ارومیه هفته آینده به بهره‌برداری می‌رسد
  • شناسایی ۳۰۰ میلیارد فرار مالیاتی حوزه ساخت‌وساز در خوزستان
  • ۸۰ درصد بیمه شدگان سلامت همدان رایگان زیر پوشش هستند
  • زیباکلام : آقای زاکانی یک نظرسنجی برگزار کنید، اگر حتی ۱۵ درصد مردم با ساخت ساختمان وسط پارک‌ها موافق بودند، حق با شما
  • زیباکلام: آقای زاکانی یک نظرسنجی برگزار کنید، اگر حتی ۱۵ درصد مردم با ساخت ساختمان وسط پارک‌ها موافق بودند، حق را به شما بدهیم/بگذارید مردم زندگی کنند
  • سفیر ایران در دوشنبه: امنیت در آسیای مرکزی حائز اهمیت است
  • پیشرفت کاری ۳۵ درصد مسکن ملی شهرستان ملایر