Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا -  با توجه به درخواست دانشگاه جامع علمي‌-‌كاربردي مبني بر تكميل ظرفيت پذيرش برخي از رشته‌هاي تحصيلي در پذيرش دوره‌ مهندسي فناوري و کارشناسي حرفه‌اي «ناپيوسته» نظام آموزش مهارتي دانشگاه جامع علمي‌-‌‌كاربردي مهر ماه  سال 1397، بدين‌وسيله به اطلاع كليه داوطلبان علاقمند به تحصيل در رشته‌هاي تحصيلي مراكز و واحدهاي آموزشي دانشگاه فوق (اعم از داوطلباني كه در پذيرش دوره مذكور ثبت‌نام نموده و يا ننموده‌اند) مي‌رساند كه براي ثبت‌نام در رشته‌هاي تحصيلي متناسب با مدرك كارداني (فوق ديپلم) خود مي‌توانند با مراجعه به لينك جستجوي عنوان مراكز و واحدهاي آموزشي تحت پوشش دانشگاه جامع علمي‌–‌كاربردي و كدرشته مندرج در پايگاه اطلاع رساني اين سازمان و همچنين پايگاه اطلاع رساني دانشگاه جامع‌ علمي ‌– ‌كاربردي به نشاني   www.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

edu.uast.ac.irاز رشته‌هاي پذيرنده دانشجو در اين مرحله اطلاع حاصل نموده و با همراه داشتن مدارك ذيل و با توجه به موارد مربوط از تاريخ 97/07/30  لغايت 97/08/15
با توجه به درخواست دانشگاه جامع علمي‌-‌كاربردي مبني بر تكميل ظرفيت پذيرش برخي از رشته‌هاي تحصيلي در پذيرش دوره‌ مهندسي فناوري و کارشناسي حرفه‌اي «ناپيوسته» نظام آموزش مهارتي دانشگاه جامع علمي‌-‌‌كاربردي مهر ماه سال 1397، بدين‌وسيله به اطلاع كليه داوطلبان علاقمند به تحصيل در رشته‌هاي تحصيلي مراكز و واحدهاي آموزشي دانشگاه فوق (اعم از داوطلباني كه در پذيرش دوره مذكور ثبت‌نام نموده و يا ننموده‌اند) مي‌رساند كه براي ثبت‌نام در رشته‌هاي تحصيلي متناسب با مدرك كارداني (فوق ديپلم) خود مي‌توانند با مراجعه به لينك جستجوي عنوان مراكز و واحدهاي آموزشي تحت پوشش دانشگاه جامع علمي‌–‌كاربردي و كدرشته مندرج در پايگاه اطلاع رساني اين سازمان و همچنين پايگاه اطلاع رساني دانشگاه جامع‌ علمي ‌– ‌كاربردي به نشاني www.edu.uast.ac.irاز رشته‌هاي پذيرنده دانشجو در اين مرحله اطلاع حاصل نموده و با همراه داشتن مدارك ذيل و با توجه به موارد مربوط از تاريخ 97/07/30 لغايت 97/08/15 به مراكز و واحدهاي آموزشي محل پذيرش رشته مورد تقاضا مراجعه نمايند.
1-كليه متقاضيان مي‌بايست حداكثر تا تاريخ 97/06/31 داراي مدرك كارداني (فوق ديپلم) باشند.
تبصره: در صورتي كه تشكيل كلاس از سوي موسسه محل تحصيل براي نيمسال دوم سال 1397 باشد ثبت‌نام از داوطلباني كه تا تاريخ 97/11/30 مدرك تحصيلي كارداني (فوق ديپلم) خود را اخذ مي‌نمايند، به صورت مشروط و با شروع تحصيل از بهمن‌ماه 97 پس از اخذ و ارائه مدرك مربوط بلامانع است.
2- كليه داوطلبان مي‌بايست در زمان ثبت‌نام از طريق مراكز و واحدهاي آموزشي مربوط، بابت هزينه ثبت‌نام نسبت به پرداخت مبلغ 270.000 (دويست و هفتاد هزار) ريال از طريق سيستم پرداخت الكترونيكي در سايت سازمان اقدام نمايند.
3- هر داوطلب منحصراً مجاز است كه يكي از كدرشته محلهاي مربوط را متناسب با مدرك كارداني (فوق ديپلم) خود كه در جدول شماره 3 دفترچه راهنماي ثبت نام و شركت در پذيرش دوره فوق مشخص شده است انتخاب نمايد.
4- هر داوطلب مي‌تواند صرفاً متقاضي يك كدرشته محل از يك گروه آموزشي در يك مركز و يا واحد آموزشي باشد. بديهي است در صورت ثبت‌نام داوطلب در دو كدرشته و يا در دو مؤسسه، اطلاعات وي از بانك اطلاعات پذيرفته‌شدگان يكي از موسسات بر اساس ضوابط اين سازمان حذف خواهد شده و هيچگونه اعتراضي در اين خصوص پذيرفته نخواهد شد.
5- با توجه به اينكه منحصراً يك بار اجازه ويرايش در درج اطلاعات متقاضيان داده خواهد شد، لذا ضرورت دارد داوطلبان در انتخاب گروه آموزشي، كد رشته‌محل و مركز مربوط‌ دقت لازم به عمل آورند.
6- پس از پايان مهلت مقرر در اين اطلاعيه، مراكز مجاز به ثبت‌نام از متقاضيان نخواهند بود و هيچ اقدامي از سوي اين سازمان براي متقاضياني كه بعد از تاريخ تعيين شده مراجعه نمايند نيز صورت نخواهد پذيرفت.
7- چنانچه متقاضي قبلاً در رديف پذيرفته‌شدگان نهايي پذيرش دوره‌ مهندسي فناوري و کارشناسي حرفه‌اي «ناپيوسته» نظام آموزش مهارتي دانشگاه جامع علمي‌-‌‌كاربردي مهر ماه سال 1397 (مرحله شهريور ماه) قرار گرفته باشد و در مرحله تكميل ظرفيت (همين مرحله) براي ادامه تحصيل در يكي از مراكز ثبت‌نام نمايد، قبولي قبلي وي در شهريورماه سال 1397 لغو خواهد شد.
8- كليه متقاضيان «مرد» مي‌بايست در زمان ثبت‌نام و شركت در اين مرحله از پذيرش دانشجو، از نظر نظام وظيفه منعي براي ادامه تحصيل نداشته باشند.
9- پس از انجام ثبت‌نام، افراد به عنوان پذيرفته شده مشروط (در مؤسسه‌اي كه به آن مراجعه نموده‌اند) تلقي مي‌شوند و شروع به تحصيل آنان (بجز موارد تبصره بند 1 فوق) تا زمان تأييد نهايي اين سازمان به‌صورت مشروط و هم‌زمان با پذيرفته‌شدگان شهريور ماه خواهد بود.
مدارك لازم براي ثبت‌نام:
1- شش قطعه عكس همانند پرسنلي پشت سفيد تمام رخ 4×3 تهيه شده در سال جاري.
2- يک برگ تصوير شناسنامه و اصل آن جهت مطابقت.
3- يک برگ تصوير كارت ملي و اصل آن جهت مطابقت.
4- اصل مدرک فوق ديپلم و يا کارداني دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالي مورد تاييد شوراي عالي انقلاب فرهنگي و يا وزارت علوم، تحقيقات و فناوري، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي و يا مدرک کارداني پيوسته آموزشکده‌هاي فني و حرفه‌اي وزارت آموزش و پرورش به انضمام يك برگ تصوير آن.
5- مدركي كه وضعيت نظام وظيفه داوطلبان را با توجه به بند 3-2 مقررات وظيفه عمومي مندرج در صفحه‌ 4 و 5 دفترچه راهنماي پذيرش مذكور مشخص نمايد (براي برادران).
ضمناً داوطلبان گرامي مي‌توانند سؤالات خود را با بخش پاسخگويي اينترنتي پايگاه اطلاع‌رساني سازمان به نشاني: www.sanjesh.org و يا با شماره‌ تلفن گوياي‌: 42163 (كد 021) در ميان بگذارند و از مراجعه حضوري به اين سازمان خودداري فرمايند.
روابط عمومي سازمان سنجش آموزش کشور

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۹۸۰۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا سازمان ملی سنجش تشکیل شد؟

سازمان ملی سنجش با ابلاغ حکم رئیس جمهور برای سرپرست این سازمان به صورت رسمی کار خود را آغاز کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، «در آزمون استخدامی شرکت کردیم و به مشکل خوردیم اما نمی‌دانیم به کجا باید شکایت کنیم سازمان سنجش یا جهاد دانشگاهی؟»؛ «برای برگزاری آزمون وکلا هر روز یک خبر منتشر می‌شود، ما نمی‌دانیم اخبار صحیح را از کدام منبع پیگیری کنیم؟»؛ «چرا یک نهاد واحد مسؤول برگزاری و پاسخگویی درباره تمام آزمون‌ها نیست؟».

اینها فقط چند سوال از هزاران سوالی است که داوطلبان آزمون‌های مختلف می‌پرسیدند؛ تا اینکه شورایعالی انقلاب فرهنگی دست به کار شد و اعضای این شورا بحث تشکیل سازمان ملی سنجش را به صورت رسمی در جلسات مطرح کردند، کمیته‌ای هم برای تدوین اساسنامه این سازمان تشکیل شد.

اما سوال برخی این است که چرا باید سازمانی به صورت ملی در حوزه سنجش و ارزشیابی فعالیت کند؟ عبدالحسین خسروپناه دبیر شورایعالی انقلاب فرهنگی پاسخ این سوال را اینگونه می‌دهد که در گام دوم انقلاب اسلامی، امر پایش کیفیت و ارزیابی از عملکردهای آموزشی بر پایه استانداردها ضروری است، پس یک نهاد فرابخشی باید گامی رو به جلو در راستای تصمیم عملی برمی‌داشت تا تعدد دستگاه‌های متولی مانع از نگاهی یکپارچه و منسجم به حرکت عمومی آن در کشور نشود.
سعیدرضا عاملی عضو شورایعالی انقلاب فرهنگی هم الزام تشکیل سازمان ملی سنجش را اینگونه بیان می‌کند که تشکیل سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور با هدف استقرار نظام جامع رصد، نظارت، ارزیابی، اعتبارسنجی، رتبه بندی و تضمین کیفیت در نظام آموزش کشور به صورت یک سازمان مستقل زیر نظر رئیس جمهور یک اقدام ضرورت و مثبت است که منجر به بالا رفتن کیفیت در نظام آموزش کشور از قبل از دبستان تا تحصیلات عالی دانشگاهی خواهد شد.
در این زمینه کارشناسان و متخصصان حوزه آموزش، نمونه‌هایی از تجربه‌های جهانی در حوزه اعتبارسنجی و تضمین کیفیت آموزش در ۱۰ کشور اروپایی، ۵ کشور آفریقایی، ۸ کشور آسیایی و استرالیا و کانادا را هم مرور کردند و پس از تشکیل جلسات متعدد و بحث و تبادل نظر، آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی، ماده واحده «تشکیل سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور» که بر اساس مصوبه جلسه ۱۲ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ شورای معین شورای عالی و در جلسه ۸۸۳ مورخ ۳۰ خرداد ۱۴۰۲ شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب رسیده بود را ابلاغ کرد.

در بهمن سال ۱۴۰۲ نیز در جلسه ۸۹۶ شورای عالی انقلاب فرهنگی به ریاست آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی برگزار شد، اساسنامه سازمان ملی سنجش و ارزشیابی آموزش کشور به تصویب رسید.

روز گذشته هم رئیس جمهور حکم عبدالرسول پورعباس را به عنوان سرپرست سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور صادر کرد.

عبدالرسول پورعباس سرپرست سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور در این باره اینگونه اظهارنظر می‌کند که سازوکار جدیدی ایجاد نخواهد شد بلکه مسوولیت‌های سازمان سنجش بیشتر می‌شود، به طوری‌که بخشی از مسؤولیت‌ها در برگزاری آزمون‌های نهادها نیز به این سازمان واگذار می‌شود.

منبع: فارس

کد خبر 751948

دیگر خبرها

  • چرا سازمان ملی سنجش تشکیل شد؟
  • رئیس جمهور سرپرست سازمان سنجش و ارزشیابی نظام آموزشی کشور را منصوب کرد
  • رئیس‌جمهور سرپرست سازمان سنجش و ارزشیابی نظام آموزشی کشور را منصوب کرد
  • رئیس جمهور سرپرست سازمان سنجش و ارزشیابی نظام آموزشی را منصوب کرد
  • ۱۱۷ نفر در ۲ دوره المپیاد علمی دانشجویی برگزیده شدند
  • بیش از ۱۰۰ رشته بدون داوطلب در دانشگاه فنی و حرفه ای حذف شد
  • گرایش جوانان به رشته های علوم پایه و فنی مهندسی در حال کاهش است
  • اعلام نتایج فراخوان جذب مدرس حق التدریس دانشگاه علمی‌کاربردی
  • اعلام نتایج فراخوان جذب مدرس حق‌التدریس دانشگاه جامع علمی کاربردی
  • اعلام نتایج آزمون ارشد در اواخر خرداد